Полиране на фарове

Ползите от полиране на фаровете?

Услугата за полиране на фарове, която предлагаме, не само подобрява цялостния облик на автомобила, но и повишава значително безопасността на пътя. Днес автомобилните фарове са най-често изработени от поликарбонат вместо стъкло, което ги прави много по-трайни. Въпреки това предимство, както знаем всички, пластмасата старее, пожълтява и помътнява. При фаровете, това води до по-слаба осветеност на пътя, както и съответно до намалена видимост. За да не изпадате в неприятна “сляпа ситуация”, нощем, есен, зима или при влошени климатични условия, ние предлагаме полиране на фарове, за да се погрижим за проблема, преди той да се влоши.

Много хора смятат, че щом фаровете им се замъглят и спрат да осветяват добре, те трябва да бъдат изцяло заменени. Цялостната подмяна на фаровете може да бъде доста скъпо и в много случаи – излишно. Много голяма част от проблема може да бъде решен само с външно полиране на фаровете. Външното полиране е сравнително бърза процедура, която подобрява значително, а в някои случаи и прави като нови матиралите фарове.

Защо фаровете се нуждаят от полиране?

Слънцето, пясъкът, дъждът, снегът, както и много други климатични фактори оказват пряко влияние върху вида на фаровете. Замъгляването на стъклата влияе върху количеството светлина, което излиза от фаровете. От своя страна това влияе на способността Ви да виждате обкръжението и насрещните автомобили при шофиране.

Какво включва услугата по полиране на фарове?

  • Водно полиране с необходимия брой шкурки до перфектен вид;
  • Пастиране с 2 размера паста;
  • Полагане на керамична защита за запазване на по-дълготраен резултат, защита от износване и блясък;

Колко е дълготрайна процедурата по полиране на фарове?

Производителят на керамиката, с която работим, дава 24 месечна гаранция на покритието. Колко дълго ще издържи то върху фаровете, зависи от това как се мие автомобила и от агресивността на безконтактните препарати;

Кои проблеми решава услугата по полиране на фарове?

  • Премахване на драскотини от външната страна на стъклата на фаровете;
  • Възстановяване на помътнелите, бели, матирали фарове;
  • Полагане на защитен керамичен слой, който да предпазва фаровете от повторно пожълтяване;
  • Увеличаване на видимостта и безопасността на пътя;

Допълнително, полираните фарове:

  • Поддържат общата стойност на вашето превозно средство;
  • Подобряват външния вид на автомобила;
  • Спестяват се време и пари: така не се налага да купувате нови фарове или да правите сериозни ремонти на Вашите;
  • Услугата за полиране на фарове ви позволява да запазите оригиналните фарове;

Разгледайте някои от завършените ни проекти.

За да научите повече за услугата полиране на фарове и какво може да направят тези услуги за вас и за вашия автомобил, моля свържете се с нас  или запазете час днес!